Wat is Google DMA

Digital Masters Academy is een educatief programma gebaseerd op het principe ‘Leren door te doen’. Het doel is om de digitale competenties in België te vergroten door studenten te verbinden met toekomstige werkgevers.

Kan ik het gebruiken in de toekomst?

Zeker en vast, de activiteiten die je leert rond digitale marketing zijn van goudwaarde. Momenteel zijn er nog veel te weinig mensen die het belang en de grote meerwaarde van de digitale marketing inzien.

Je kan er voor jezelf en het bedrijf enorm veel informatie uithalen zeker als je Google adwords & analytics goed beheerst. Je kan er heel gericht op een specifieke doelgroep mee gaan adverteren, vervolgens kan je er dan analytics aan linken en dan kan je zien of je advertentie effectief goed aanslaat of niet. Als je hier meer wilt over leren heb je zelf de mogelijkheid om naar Google DMA in Brussel te trekken. Google zit in BE central, hierover heb ik geschreven in de blog: BE central.

Als ik met mijn toekomstige projecten live ga zal ik dit zeker gebruiken, zoals ik vermeld heb in de Blog: DMA wat heb ik geleerd? Kan je hier enorm veel mee besparen als je er goed mee overweg kan. Als je er niet goed mee overweg kan dan kan het ook een heel slechte investering zijn want je kan je hele budget, als je niet oplet, er in 1 dag doorjagen.

Categorieën: Blog posts

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *