Hieronder zullen jullie een schema terug vinden die het verband tussen Netwerkeconomie, SBP, de verschillende peilers, de verschillende opdrachten en de vakken + de partners waar we bepaalde opdrachten zullen uitvoeren visualiseert.

Onder het schema vind je de nodige uitleg over het schema en de opdrachten zelf.

Uitleg over schema

Zoals je kan zien start ik in het schema met Netwerkeconomie, dit is omdat alles daar in gestart is en alles er ook uit komt. Vervolgens zie je allemaal verbonden vakjes en een dikke rode lijn. De rode lijn staat centraal voor mijn ruggengraatproject (Alpha Dynamics) die loopt als een ruggengraat helemaal door naar beneden. Het is de rode draad door het verhaal omdat we alle opdrachten via of met dit project zullen uitwerken. De vakjes juist onder Netwerkeconomie stellen de 5 peilers voor die centraal staan voor netwerkeconomie en waar alles als het ware door gefilterd wordt.

De vakken, onder alle peilers zie je alle bijhorende vakken van het 3e semester. Die zijn verbonden met alle peilers die er een belangrijke rol inspelen. Onder bepaalde vakken zie je een kotje met daarin een bepaald rapport. Dit zijn de eindrapporten van het 3e semester gelinkt aan hun vakken.

De rapporten, tenslotte zie je dat alle rapporten gelinkt zijn aan Alpha Dynamics (ruggengraatproject / SBP) dit is omdat we alle rapporten voor ons SBP moeten uitvoeren, maar ook voor externe partijen. Dit zijn de vakjes die extra verbonden zijn aan de rapporten, namelijk: GME, ESC & Aquaterra.

De externe partners, wij werken voor onze opdrachten voornamelijk samen met:

GME: Management Vennootschap die ons begeleid in het gehele proces, waarvoor we ook een digitaal marketingplan mogen uitschrijven.

Contactpersoon: Dries Ongenae

ESC: Bedrijf gespecialiseerd in bedrijfssoftware, hiervoor mogen we een groei & transitierapport maken.

Contactpersoon: Sander Rosseel

AquaTerra: Een eigen project die ontwikkeld wordt in Alpha Dynamics, het is een hoog technologisch project dus hiervoor maken we een digitaliseringsrapport.

Contactpersoon: Dries Ongenae

De dikke blauwe lijnen staan er omdat deze vennootschappen / projecten in verband staan met elkaar.

Uitleg over verschillende rapporten.

De uitleg van de verschillende rapporten zal volgen in aparte blog artikels waarvan als ze online staan in hier de link zal plaatsen.

Categorieën: Blog posts

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *